Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Οικογένεια-Δημογραφικό

ripes iliakanea

Στα τρέχοντα τώρα, αύριο έχει υπουργικό συμβούλιο με θέμα τον νόμο Φλωρίδη για την επίσπευση απονομής της Δικαιοσύνης που πραγματικά τώρα… καίει κάρβουνο και φυσικά δημιουργεί στρεβλώσεις δικαίου και τεράστιες οικονομικές ζημιές. Εί

παμε, τελικώς πέραν της κυβέρνησης και του Μ.Μ παίζει σημαντικό ρόλο και ο χειριστής, δηλαδή ο υπουργός και αυτό φαίνεται στον Χρυσοχοΐδη, αλλά φαίνεται και στον Φλωρίδη που είναι βαθύς γνώστης του αντικειμένου του.

Μακάρι σύντομα, εντός της τετραετίας, να δούμε αποτέλεσμα.

Όμως, πέραν αυτού, στο υπουργικό ο Μητσοτάκης θα παρουσιάσει μια σειρά από έκτακτα οικονομικά μέτρα υπέρ της οικογένειας με αφορμή τα δυσμενέστατα στοιχεία του δημογραφικού, την υπογεννητικότητα. Δηλαδή, νέα κίνητρα και επιδόματα για τη γέννηση παιδιών, επέκταση στεγαστικών προγραμμάτων για τις νέες οικογένειες και άλλα τα οποία θα συζητήσει με τους υπουργούς του και το Μ.Μ σήμερα ο ίδιος.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos