Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΠΔΕ: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΠΔΕ συμμετείχε στη μεγαλύτερη έκθεση οίνων και οινοπνευματωδών ποτών στην Ευρώπη, «ProWein 2024»

image 32 16 1024x484

ΠΔΕ: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΠΔΕ συμμετείχε στη μεγαλύτερη έκθεση οίνων και οινοπνευματωδών ποτών στην Ευρώπη, «ProWein 2024»

Από τις 10 μέχρι και τις 12 Μαρτίου 2024, η ProWein αποτέλεσε το κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος για τους κλάδους του οίνου και των οινοπνευματώδων ποτών καθώς στην έκθεση συμμετείχαν περισσότερες από 5.700 επιχειρήσεις ενώ την επισκέφθηκαν πάνω από 49.000 ενδιαφερόμενοι από 141 χώρες και περισσότεροι από 900 δημοσιογράφοι.


Η ΠΔΕ μαζί με το Επιμελητήριο Αχαΐας συμμετείχαν σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο και υποστήριξαν την παρουσία έξι οινοποιείων και ποτοποιείων από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τους οίνους και τα οινοπνευματώδη ποτά της ΠΔΕ ήταν έντονο ενώ οι εκθέτες αξιοποίησαν την ευκαιρία της συμμετοχής τους στην έκθεση και μέσα από πολλαπλές Β2Β συναντήσεις ανέπτυξαν νέες εμπορικές συμφωνίες.


Η ΠΔΕ συνεχίζει σταθερά να υλοποιεί ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα συμμετοχής σε μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με στόχο την ενίσχυση των επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού κλάδου και την προβολή των ποιοτικών προϊόντων της Ολυμπιακής Γης.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds