Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΠΡΟΣΟΧΗ – Απάτη: Δήθεν υπάλληλοι Περιφέρειας ζήτησαν κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών

apati tilefono

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων ζητάει την προσοχή από τους πολίτες και επιχειρηματίες σχετικά με προσπάθειες εξαπάτησης από άτομα που προσποιούνται ότι είναι υπάλληλοί της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Π.Ε. Χανίων, έχουν καταγραφεί περιστατικά όπου επιτήδειοι επικοινώνησαν με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής, παριστάνοντας ότι είναι στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, με στόχο την εκτέλεση οικονομικών συναλλαγών και τους ζήτησαν να συνδεθούν με τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Η Π.Ε. Χανίων τονίζει ότι σε καμία περίπτωση οι υπηρεσίες της δεν απαιτούν ή αποστέλλουν αιτήματα για προσωπικές πληροφορίες όπως κωδικούς πρόσβασης ή συνδέσεις με τραπεζικούς λογαριασμούς μέσω συνδέσμων (links).

Οι πολίτες και οι επιχειρηματίες καλούνται να μην κοινοποιούν τέτοιες ευαίσθητες πληροφορίες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τυχόν ύποπτα αιτήματα.

Σε περίπτωση που λάβουν τέτοιες επικοινωνίες, οι πολίτες καλούνται να αγνοήσουν τα αιτήματα για σύνδεση και να μην παρέχουν προσωπικά δεδομένα ή στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών.

aftodioikisi

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds