Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΠΡΟΒΟΛΗ-ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

dominomediagreeceepoints

ΠΡΟΒΟΛΗ-ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
Καλημέρα,
σας παρουσιάζουμε εν συντομία τις λύσεις και τα εργαλεία που παρέχουμε στους πελάτες μας ώστε να προωθήσουν,προβάλουν και διαφημίσουν τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους είτε σε φορείς να προβαλουν θέσεις, απόψεις και πρόσωπα.

Συνεργαζόμαστε με μια πλειάδα από ιστοσελίδες ανά την Ελλάδα (ιδιόκτηηα και συνεργαζόμενα) με αποτέλεσμα να καλύπτουμε γεωγραφικά όλη τη χώρα σε συνδιασμό διάφορα θεματικά μέσα όπως αθλητισμό,αγροτικά νεα, άμυνα-διπλωματία,τοπική ενημέρωση,αυτοδιοίκηση, αυτοκίνητο κ.α.
Κατ’αυτόν τον τρόπο καλύοτυμε τους πελάτες μας σχεδόν ολοκληρωτικά ενώ σε συνδιασμό με τα social media όπου έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους συνολικά και το αποτέλεσμα ειναι εγγυημένο όσον αφορά την γεωγραφική και πληθυσμιακή κάλυψη!

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές ιστοσελίδες.
www.agrotika-nea.gr
www.24sport.gr
www.auto-moto-news.gr
www.ependitis.gr (νέα εισαγωγή και επαναπροωθείται τώρα το brand)
www.24news.gr
www.citymanager.gr
www.spartiatis.gr
www.iliakanea.gr

 Η προβολή γίνεται με παραδοσιακόυς τρόπους όπως ένα διαφημιστικό banner ή χορηγία κατηγορίας/ενότητας και με νέες τεχνικές όπως συνεντέυξεις,παρουσίαση εταιρίας,προιόντος και υπηρεσίας, αρθρογραφία,backlinks,λέξεις κλειδία,In article banners και συνεχώς εξελισσόμαστε στον τομέα αυτό καθώς με εργαλεία της Google (ως Partners) όπως AI εφαρμογές, τα δεδομένα επεξεργάζονται για την μεγιστοποίηση τους αποτελέσματος.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 697 20 85 146 κ.Μάκη Μητρόπουλο και σίγουρα θα βρεθεί η κατάλλη λύση σε συνδιασμό με το σωστό κόστος για εσάς!

Με εκτίμηση

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds