Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Σήμερα έχει γενέθλια ο Σάκης Ρουβάς και δεν θα πıστέψετε πóσο γίνεται

rouvass

Ο Σάκης Ρουβάς αποτελεί το ζωντανό παράδειγμα πως η ηλικία είναι ένας απλός αριθμός και σήμερα μπαίνει στα 52 του!

Σήμερα 5 Ιανουαρίου. γεννημένος το 1972, είχε γενέθλια ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης της ελληνικής σκηνής και όχι μόνο.

Ο Σάκης Ρουβάς σε ηλικία 4 ετών

Ο λαμπερός Κερκυραίος τραγουδιστής που με την εμφάνιση, τη φωνή και το χαμόγελο του φυσικά έχει κατακτήσει μια θέση στην καρδιά των γυναικών.

Δεν είναι άλλος από τον Σάκη Ρουβά ο οποίος έγινε 52 και μας αποδεικνύει πως η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός. Ο Σάκης Ρουβάς που είναι «στα καλύτερα του» όπως αναφέρει και στην τελευταία του επιτυχία, από το 1991 μέχρι και σήμερα μας συντροφεύει σε κάθε φάση της ζωής μας μέσω της μουσικής του με τις συνεχόμενες επιτυχίες στις οποίες δεν μπορούμε να του αντισταθούμε. Αρκετές στιγμές κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχουν ξεχωρίσει.

Ο Σάκης Ρουβάς έχει αποσπάσει έναν αριθμό βραβείων από το μουσικό περιοδικό «Ποπ Κορν», όπως καλύτερου νέου καλλιτέχνη, καλύτερου τραγουδιού και καλύτερης σκηνικής παρουσίας. Έχει χαρίσει τη φωνή του σε παιδικές μεταγλωττίσεις και ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη δισκογραφική εταιρία «Minos EMI”. To άλμπουμ του «Κάτι από μένα», που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1998, έγινε σύντομα χρυσός δίσκος.

Εκτός όμως από έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη ο Σάκης έχει δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια μαζί με την σύντροφο του Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους, γεγονός που δεν έχει καταφέρει να τον αποτραβήξει από τον καλλιτεχνικό χώρο. Αντιθέτως τον στηρίζει σε κάθε του βήμα με αποτέλεσμα να συνεχίζει δυναμικά. Μάλιστα είναι φανερό πως ο τραγουδιστής δεν έχει χάσει σε καμία περίπτωση την γοητεία και την λάμψη του όσο χρόνια και αν περάσουν.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds