Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Στ. Καννής: “Προτεραιότητα η τάχιστη αποκατάσταση των ζημιών και η στήριξη των πληγέντων”

kannisstathis

Η Ηλεία δοκιμάστηκε για ακόμη μια φορά από έντονα και ακραία καιρικά φαινόμενα το περασμένο Σάββατο. Για το λόγο αυτό μίλησε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ Πύργου, ο Δήμαρχος Στάθης Καννής και δήλωσε, ότι “αυτό που προέχει άμεσα είναι να γίνει η καταγραφή των ζημιών, να υπάρξει η τάχιστη αποκατάστασή τους και να στηριχθούν και να αποζημιωθούν οι πληγέντες.”

Επίσης, ο κ. Καννής επεσήμανε, ότι ήταν άμεση η αντίδραση τόσο των βουλευτών, όσο και των φορέων του νομού απέναντι στο ζήτημα των καταστροφών από τη θεομηνία που έπληξε τον δήμο Πύργου, προκειμένου να συνδράμουν στην διαδικασία κήρυξης των περιοχών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και στην άμεση αποζημίωση των πληγέντων.

Όλοι δήλωσαν την αμέριστη βοήθεια τους στην προώθηση των αιτημάτων των πληγέντων, για την χρηματοδότηση και αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά το συντομότερο στην κανονικότητα.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds