Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

…στην κυβέρνηση βλέπουν ότι το αγροτικό δεν κοπάζει …

ripes iliakanea

Αγροτικά…

-Τώρα στην κυβέρνηση βλέπουν ότι το αγροτικό δεν κοπάζει και ψάχνουν κάποιες πυροσβεστικές παρεμβάσεις. Την αρχή έκανε χθες ο Σκυλακάκης με την τροπολογία για το δωρεάν ρεύμα για μια διετία στους πληγέντες από τον Daniel στη Θεσσαλία, ενώ το επόμενο στη λίστα είναι το αγροτικό πετρέλαιο.

Τα προηγούμενα χρόνια, η κυβέρνηση είχε γυρίσει τον ΕΦΚ από το πετρέλαιο στους αγρότες, μέτρο που κόστιζε κάμποσο. Τώρα, στο ΥΠΟΙΚ ο υφυπουργός Θάνος Πετραλιάς ψάχνει μια άκρη για κάποια ενίσχυση επί του πετρελαίου (θα βρει εκτιμώ), ακόμα και αν απαιτηθεί πολιτική απόφαση Μητσοτάκη.

Ο Μητσοτάκης, η Αμβρακία και οι αγρότες

-Οι αγρότες από την άλλη ψάχνονται για να βρουν τον Μητσοτάκη. Ο ίδιος, πάντως, λέει σε συνομιλητές του ότι δεν έχει καμία ανησυχία για τον διάλογο και ετοιμάζεται να εκδράμει αύριο προς την… Αμβρακία μεριά, για να είναι παρών στην παράδοση του κόμβου Αμβρακία – Άκτιο. Επίσης, στο πρόγραμμά του περιλαμβάνεται και επίσκεψη στην κοντινή πόλη της Βόνιτσας. Μαθαίνω, πάντως, ότι οι τοπικοί αγρότες ετοιμάζουν μπλόκο στη διασταύρωση Βόνιτσας-Λευκάδας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds