Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Στο Δήμο Ήλιδας για τη φετινή σεζόν το κάμπινγκ Κουρούτας

kourouta camping.

ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ – Στο Δήμο Ήλιδας για τη φετινή σεζόν το κάμπινγκ Κουρούτας

EPISKEPSH ETAD

«Στο Δήμο Ήλιδας για τη φετινή σεζόν το κάμπινγκ Κουρούτας έπειτα από ενέργειες του Δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και τη συμπαράσταση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλου»

Οι πρωτοβουλίες του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου σχετικά με το κάμπινγκ της Κουρούτας και οι χειρισμοί της Δημοτικής αρχής από την ανάληψη των καθηκόντων της μέχρι σήμερα είχαν αποτέλεσμα και σε αυτό συνέβαλε αποφασιστικά και ο Ηλείος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Παρά το γεγονός, ότι εδώ και περίπου 9 μήνες έχει ολοκληρωθεί από την ΕΤΑΔ ΑΕ το διαγωνιστικό μέρος της διαδικασίας, για την παραχώρηση του κάμπινγκ σε ιδιώτη και έχει αναδειχθεί ο πλειοδότης, λόγω καθυστερήσεων και διαδικαστικών ζητημάτων που έχουν προκύψει σχετικά με την λειτουργία του κάμπινγκ από τον ιδιώτη, ο Δήμος Ήλιδας θα διεκδικήσει την προσωρινή παραχώρηση του άλλοτε Δημοτικού Ακινήτου και για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο, με τη σύμφωνη γνώμη του πλειοδότη.  

Αν και αρχικά η ΕΤΑΔ ήταν αρνητική σε μια τέτοια εξέλιξη, η κακή εικόνα που παρουσιάζει ο χώρος του κάμπινγκ λόγω της παρατεταμένης αχρησίας των τελευταίων ετών, αλλά και η καταλυτική συνεισφορά του κυρίου Νικολακόπουλου, συνέβαλαν προκειμένου να αλλάξει η στάση της διοίκησης της Εταιρείας.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Ήλιδας και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκαν πριν από λίγες ημέρες την ΕΤΑΔ και συνομίλησαν με τα μέλη της διοίκησης, τα οποία τους διαβεβαίωσαν ότι μπορεί να παραχωρηθεί το ακίνητο για τη φετινή θερινή σεζόν στο Δήμο, αρκεί πρώτα να αποπληρωθούν τα χρέη του Δήμου από την περσινή χρήση που είναι ένα ποσό της τάξεως των 18.600 ευρώ.

Ήδη, από τη δημοτική αρχή και προσωπικά το Δήμαρχο γίνονται ενέργειες για την άμεση αποπληρωμή του χρέους, ώστε να ολοκληρωθεί και η διαδικασία της παραχώρησης.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds