Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Στο Vandal Project: Η Fiesta έρχεται στον Πύργο!

IMG 5243

Κάθε Κυριακή βράδυ, ο παλμός της Αθήνας χτυπά στον ρυθμό του Voodoo Athens, το οποίο μεταμορφώνεται σε έναν ηλεκτρισμένο χώρο, φωτισμένο με τα χρώματα της μουσικής και της διασκέδασης για να φιλοξενήσει το πάρτι “Fiesta”. Με την αύρα της ξένοιαστης ευφορίας, η Fiesta με τους διοργανωτές της Χρήστο Κοτσιφάκη και Σταύρο Πασπαλά καθιερώνεται ως η απόλυτη εβδομαδιαία συνάντηση για τους ενθουσιώδεις νυκτόβιους, προσελκύοντας ένα κοινό που αναζητά να βιώσει μοναδικές στιγμές σε ένα πολύχρωμο και ενεργητικό περιβάλλον.
Η ατμόσφαιρα στο Fiesta κλιμακώνεται με την εμφάνιση του Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος με τη μοναδική του φωνή και την εκρηκτική του παρουσία, αιχμαλωτίζει το κοινό και το παρασύρει σε μια ατέλειωτη μουσική περιπέτεια. Οι ρυθμοί του κρατούν την ενέργεια στα ύψη, και η νύχτα μετατρέπεται σε μια απέραντη πίστα όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει τον εαυτό του μέσα από τον χορό και την ελευθερία.
Αλλά, η Fiesta δεν σταματά εδώ. Η διασκέδαση ταξιδεύει από την καρδιά της Αθήνας μέχρι τον Πύργο Ηλείας, όπου το Vandal Project θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά την εκρηκτική αυτή βραδιά στις 1 Δεκεμβρίου! Ο DJ Dimitris Kondos με το δικό μας Σάκη Μαστοράκη θα εκτοξεύσουν την διασκέδαση με τις μουσικές τους επιλογές!
Αυτή η βραδιά θα γραφτεί στην ιστορία!

IMG 5242
IMG 5244
IMG 5247

Στο Vandal Project: Η Fiesta έρχεται στον Πύργο!

IMG 5249

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds