Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη – Αβραμόπουλου .

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

Ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος και Βουλευτής Ηλείας Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μεταξύ τους συζήτηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική καθώς ο κ.Αβραμόπουλος που ως πρ. Υπουργός Υγείας έχει πλήρη επίγνωση των θεμάτων, έθεσε στον κ. Χρυσοχοΐδη όλα τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της Υγείας στην Ηλεία.

Επισημάνθηκε η ανάγκη στελέχωσης με γιατρούς των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας, ενώ προτάθηκε να δοθούν κίνητρα προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις.

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε συζήτηση και για την αναδιάταξη των υγειονομικών περιφερειών της χώρας και του υγειονομικού χάρτη όσον αφορά την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας καθώς και για τις αλλαγές που προωθεί το Υπουργείο, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με στόχο τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών υγείας του ΕΣΥ προς τους πολίτες.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds