Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗM. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ANTONIO GUTERRES

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ANTONIO GUTERRES 1

Συνάντηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ

Ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος και βουλευτής Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε, στην έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ AntónioGuterres.

Ο Δ. Αβραμόπουλος και ο AntonioGuterres, τους οποίους δένει παλιά συνεργασία και σταθερή φιλία, συζήτησαν για τις εξελίξεις στο περιβάλλον διεθνούς και περιφερειακής ασφάλειας καθώς και για το μεταναστευτικό.

Συγκεκριμένα, συνομίλησαν για τα νέα δεδομένα στο Κυπριακό και τις σχέσεις Ελλάδος – Τουρκίας, τον πόλεμο στην Ουκρανία και την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην έδρα του ΟΗΕ, ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος συναντήθηκε επίσης με τον Αναπληρωτή Γ.Γ. για θέματα Αντιτρομοκρατίας, κ. VladimirVoronkov και με εθνικές κοινοβουλευτικές αντιπροσωπείες καθώς και με την Πρόεδρο της IPU κα. TuliaAckson.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος βρέθηκε στη Νέα Υόρκη ως επικεφαλής της διακομματικής επιτροπής του ελληνικού κοινοβουλίου με στην ετήσια ακρόαση που συνδιοργανώθηκε από τον ΟΗΕ και την IPU ( Διεθνής Διακοινοβουλευτική Αντιπροσωπεία)

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds