Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Συνάντηση ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ με το Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας

Φωτογραφία 1

Tο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΗΛΕΙΑΣ, με επικεφαλής τον Βουλευτή Ηλείας Μιχάλη Κατρίνη, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Ν.Ε. Ηλείας Δημήτρη Βάλαρη, τους υποψηφίους Βουλευτές Μισέλ Αμπού – Χάντμπα, Κωνσταντίνο Τσεριώνη και Βάσω Καραλάγα, την συντονίστρια της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Αμαλιάδας Ειρήνη Θεοδωροπούλου και του μέλους της ΚΠΕ Ρόη Αντωνοπούλου, πραγματοποίησε το Σάββατο 13/1/2024 επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας όπου συνατήθηκε με τον Πρόεδρό του κ. Θανάση Θεοδόση και συζητήθηκε το θέμα του νεόυ δικαστικού χάρτη που επηρεάζει άμεσα το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας.

Μετά από ενημέρωση για τις εξελίξεις και τις κυβερνητικές ενέργειες, εκφράσαμε την στήριξή μας στον Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας και στις προσπαθειες που καταβάλει για να μην κινδυνέψει το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας, καθώς και την απόλυτη αντίθεσή μας στις αλλαγές που προωθεί η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Δικαιοσύνης στην διαφαινόμενη υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας, το οποίο εξυπηρετεί 100.000 πολίτες της βόρειας Ηλείας και διαθέτει έναν όγκο εργασίας και υποθέσεων, αντίστοιχο του Πρωτοδικείου Ηλείας.

Σε καμία περίπτωση η υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας δεν θα συμβάλλει στην επιτάχυνση της δικαιοσύνης, αντιθέτως η απονομή της Δικαιοσύνης στο νομό Ηλείας θα καταστεί περισσότερο χρονοβόρα και λιγότερο ποιοτική σε σχέση με τη σημερινή κατάσταση. Το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΗΛΕΙΑΣ, θα σταθεί στο πλευρό του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, ενώ όπως διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Συλλόγου ο Βουλευτής Μιχάλης Κατρίνης, θα ασκηθούν και οι απαραίτητες πιέσεις στην Βουλή, προκειμένου να αποτραπεί το λουκέτο ή υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας.

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΛΕΙΑΣ

Φωτογραφία 2

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds