Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Νίκου Κοροβέσημε τον Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας, Σπύρο Πολίτη

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ν. ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΕ ΣΠ. ΠΟΛΙΤΗ

Συνεργασία για την βελτίωση της δημόσιας υγείας

  • Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Νίκου Κοροβέσημε τον Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας, Σπύρο Πολίτη

Η αμοιβαία διάθεση για συνεργασία με στόχο την βελτίωση της δημόσιας υγείας των πολιτών της Ηλείας, ήταν το αντικείμενο της συζήτησης που είχαν το προηγούμενο διάστημα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης με τον Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας, Σπύρο Πολίτη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας στο Διοικητήριο της Π.Ε. Ηλείας στον Πύργο, ανταλλάχθηκαν απόψεις για τα ζητήματα που αφορούν τις νοσηλευτικές μονάδες του νομού, με τον  Διοικητή να ενημερώνει ακόμα, τον κ. Κοροβέσηγια  τα τρέχοντα θέματα της λειτουργίας του Γ.Ν Ηλείας, κυρίως όσον αφορά τα ζητήματα στελέχωσης σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Παράλληλα, ο κ. Πολίτης ευχήθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας καλή και δημιουργική θητεία ενώ ο Νίκος Κοροβέσης συνεχάρη τον Διοικητή για τις προσπάθειες που έχει καταβάλλει μέχρι σήμερα, προσθέτοντας πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα σταθεί αρωγός σε όλες τις ενέργειες που θα γίνουν για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos