Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Βασιλόπουλου με τον Υφυπουργό, Στ. Κελέτση για τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης και τις υδατοκαλλιέργειες

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΛΕΤΣΗΣ 1024x461

Τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης και οι προοπτικές της υδατοκαλλιέργειας  στην Δυτική Ελλάδα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν την  Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στο ΥΠΑΑΤ, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρο Κελέτση.

Πρόθεση του υπουργείου είναι τις επόμενες μέρες να έρθει σε διαβούλευση και τις επόμενες εβδομάδες  προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο  το οποίο θα  περιλαμβάνει  το νέο πλαίσιο  που θα διέπει τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης  όπου θα επιλυθούν σημαντικά ζητήματα σε αγροτοκτηνοτροφικές περιοχές.

Σε ότι αφορά τα προβλήματα και τις προοπτικές της  υδατοκαλλιέργειας  στην Περιφέρεια   ο αρμόδιος υφυπουργός επεσήμανε  ότι δημιουργείται μια  νέα πραγματικότητα για τον δυναμικό κλάδο της αγροτικής οικονομίας.

 Σε δηλώσεις του ο κ Βασιλόπουλος έπειτα από την συνάντηση τόνισε: «Το υπουργείο έχει αντιληφθεί ότι υπάρχουν ανοιχτά αγροτικά  ζητήματα και στη συνάντηση με τον αρμόδιο υφυπουργό διαπίστωσα ότι έχουν δρομολογηθεί λύσεις.»

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds