Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Συνεδριάζει την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου για Εκλογή πρόεδρου στο Λιμενικό Ταμείο Πύργου

dhmotiko limeniko tameio katakolou

Με δεκαεπτά θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου και ώρα 18.30.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος για το 2024, ενώ στον τομέα υποδομών πρόκειται να τεθούν προς συζήτηση και ψήφιση ακόμα δύο θέματα.

Το πρώτο αφορά τη μεταφορά του έργο «Αστική Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Πύργου» στο πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027» και το δεύτερο τη λήψη απόφασης εξουσιοδότησης του δημάρχου Πύργου για την αποδοχή και υπογραφή παράτασης της σύμβασης του χρηματοδοτικού προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2018» του Πράσινου Ταμείου μέχρι 27-2-2026 στο οποίο είναι ενταγμένο το έργο «Αποκατάσταση Υποδομών Αθλητικού Κέντρου Αγ. Βαρβάρας».

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου καλούνται επίσης να λάβουν απόφαση για τον καθορισμό κοινωνικού φορέα που θα συμμετέχει στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ, όπως και για τον ορισμό μελών στη δημοτική επιχείρηση ύδρευσης- αποχέτευσης. Ακόμα, θα γίνει εκλογή προέδρου αλλά και ορισμός μελών στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου, στη ΔΕΠ Α.Ε. ΟΤΑ και στη Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πύργου. Το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου θα εκλέξει και αντιπροσώπους του Δήμου Πύργου στον ΦΟΔΣΑ Ν. Ηλείας και στον Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Ύδρευσης

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds