Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Σύσκεψη για το κυκλοφοριακό υπό τον Δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή

syskapsikyklo

Κύριος στόχος είναι το να ληφθούν υπόψη τα σημερινά δεδομένα στην κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους της πόλης και ιδίως σε Μανωλοπούλου, Πατρών και γενικότερα στο εμπορικό κέντρο.

Το κυκλοφοριακό του Πύργου αποτέλεσε αντικείμενο της σύσκεψης που έγινε το πρωί της Τρίτης 06.02.24 στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο υπό τον Δήμαρχο κ. Στάθη  Καννή  με την συμμετοχή του Αντιδημάρχου Έργων κ. Βασίλη Παναγόπουλου και των Συγκοινωνιολόγων κυρίων Δημήτρη Δελή και Θανάση Τσιάνου.

Οι δύο συγκοινωνιολόγοι έχουν εκπονήσει την ισχύουσα μελέτη  και  η συζήτηση που έγινε στο γραφείο του Δημάρχου είχε στο επίκεντρο την επικαιροποίησή  της.

Στο πλαίσιο αυτό κύριος στόχος είναι το να ληφθούν υπόψη τα σημερινά δεδομένα στην κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους της πόλης και ιδίως σε Μανωλοπούλου, Πατρών και γενικότερα στο εμπορικό κέντρο.

Παράλληλα εξετάστηκαν οι δυνατότητες για την ομαλοποίηση της κυκλοφοριακής ροής στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου του Πύργου με την λήψη μέτρων που θα συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ακολούθησε αυτοψία στους πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας του νομού προκειμένου να γίνει καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης και να εκτιμηθούν οι δυνατότητες που υπάρχουν για την βελτιστοποίηση του κυκλοφοριακού  της πόλης.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

iliakanealikeusomfacebook

This will close in 20 seconds