Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Τα essentials για ένα τερματοφύλακα

pexels robo michalec 5723865

Είτε είστε νέος στο ρόλο και δεν είστε σίγουροι για το ποια βασικά είδη τερματοφύλακα πρέπει να αποκτήσετε, είτε το παιδί σας έχει δείξει ενδιαφέρον να σώζει, αντί να σκοράρει και χρειάζεται ένα σετ τερματοφύλακα junior για να ξεκινήσει, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Διαβάστε την λίστα παρακάτω με τον εξοπλισμό τερματοφύλακα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε.

Βασικά είδη ποδοσφαίρου

Πριν φτάσετε στα ειδικά αξεσουάρ για τερματοφύλακες, θα πρέπει πρώτα να προμηθευτείτε τον κανονικό σας ρουχισμό για το παιχνίδι. Αυτός περιλαμβάνει ποδοσφαιρικά παπούτσια, όπως τα παπούτσια https://www.r-gol.com/el/podosphairika-papoutsia-nike, σορτς, κάλτσες μέχρι το γόνατο και προστατευτικά κνήμης, αλλά μπορεί επίσης να επιλέξετε να επενδύσετε σε κάποιο επιπλέον εξοπλισμό προπόνησης, όπως μπουφάν βροχής, φούτερ με κουκούλα ή παντελόνια γυμναστικής. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.r-gol.com/el μπορείτε να βρείτε όλο αυτόν τον εξοπλισμό που θα σας δώσει τις καλύτερες πιθανότητες να γίνετε ο ΗΡΩΑΣ της ομάδας σας όσο το δυνατόν περισσότερες.

Γάντια τερματοφύλακα

Όπως είναι αναμενόμενο, τα γάντια τερματοφύλακα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού για το σάκο σας. Σχεδιασμένα για να βελτιώνουν το κράτημα ώστε να μην γλιστράει η μπάλα μέσα από τα δάχτυλά σας, ενώ προστατεύουν τις παλάμες και τα δάχτυλά σας από εκδορές, τα γάντια τερματοφύλακα υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κοψίματα, όπως το δημοφιλές negative cut, το κλασικό regular cut, το ειδικό rollfinger ή ένα από τα πολλά υβριδικά κοψίματα που να ταιριάζουν καλύτερα στην περίπτωσή σας. Και επειδή οι τερματοφύλακες είναι μοναδικοί και πρέπει επίσης να φαίνονται μοναδικοί επισκεφτείτε αυτό τον σύνδεσμο https://www.r-gol.com/el/gantia-termatophulaka για να βρείτε το μοναδικό σας στυλ.

Φανέλα τερματοφύλακα με επένδυση

Η πιο δημοφιλής επιλογή προστατευτικού εξοπλισμού τερματοφύλακα, μια φανέλα ποδοσφαίρου με επένδυση προσφέρει στους παίκτες ένα επιπλέον στρώμα προστασίας καθώς και μια ώθηση αυτοπεποίθησης. Ως τερματοφύλακας, η προτεραιότητά σας θα πρέπει πάντα να είναι η απόκρουση του γκολ, η οποία απαιτεί τακτικά δραστικές βουτιές στο έδαφος. Οποιαδήποτε υποβόσκουσα ανησυχία για το ενδεχόμενο να πέσετε δυνατά και να υποστείτε τραυματισμούς θα προκαλέσει αυτόματα δισταγμούς που θα μπορούσαν να κοστίσουν τον αγώνα, αλλά, με την αίσθηση ασφάλειας που προσφέρει μια ενισχυμένη φανέλα τερματοφύλακα, αυτοί οι δισταγμοί εξαλείφονται.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos