Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Βάρδα – Υπόθεση Γκολφίνου: Ο πραγματογνώμονας και ο τεχνικός σύμβουλος διαφωνούν για τον τρόπο που άρπαξε φωτιά το όχημα!

golfinosvarda

Βάρδα – Υπόθεση Γκολφίνου: Το κινητό δείχνει δυστύχημα αντί δολοφονίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πραγματογνώμονας που όρισε η Αστυνομία, Θωμάς Χόνδρος, και ο τεχνικός σύμβουλος Παναγιώτης Μαδιάς, της οικογένειας του 46χρονου επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου, που βρέθηκε νεκρός μπροστά από αυτοκίνητό του σε δύσβατο σημείο του δάσους του Κουνουπελίου, διαφωνούν για τον τρόπο που άρπαξε φωτιά το όχημα!

Ο πρώτος αναφέρει ότι «η φωτιά πυροδοτήθηκε από την τριβή του εμπρόσθιου αριστερού ελαστικού σε κορμό πεύκου» και σαφώς υπαινίσσεται ότι πρόκειται περί δυστυχήματος.

Αντίθετα, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Παν. Μαδιάς τονίζει ότι «η φωτιά δεν γίνεται να είχε ξεκινήσει από τον εμπρόσθιο αριστερό διευθυντήριο τροχό του αυτοκινήτου και να είναι περισσότερο καμένη-λιωμένη η οπίσθια αριστερή ζάντα του». Μιλώντας δε, ο ίδιος στην τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια!

Οι Αρχές Ασφάλειας, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, αντιμετωπίζουν με εξαιρετική επιφυλακτικότητα το ενδεχόμενο κάποιος/οι άγνωστος/οι να έκαψαν ζωντανό τον Σάκη Γκολφίνο. Από την Ασφάλεια της Κάτω Αχαΐας κλήθηκαν περισσότεροι από 20 μάρτυρες και δεν προέκυψε ότι για λόγους εκδίκησης ή για κάποιο άλλο σοβαρό λόγο ήθελε κάποιος να βγάλει από τη μέση τον 46χρονο επιχειρηματία. Δεν διαφαίνεται, δηλαδή, η ύπαρξη κινήτρου που θα ήταν λόγος για τη διάπραξη μίας ανατριχιαστικής δολοφονίας.

Οπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες της «Π», επιπλέον, ενισχύεται το ενδεχόμενο του δυστυχήματος και από την έρευνα του κινητού τηλεφώνου του 46χρονου θύματος. Εξετάσθηκαν μία προς μία οι συνομιλίες του και δεν διαπιστώθηκε κάποιο ύποπτο περιεχόμενο που να παραπέμπει σε σοβαρή φιλονικία, ώστε να τεκμαίρεται ότι κάποιος εχθρός του Σάκη Γκολφίνου τον απειλούσε και ήθελε να τον σκοτώσει. Πάρα ταύτα, οι Αρχές Ασφαλείας συνεχίζουν τις έρευνες, με λίγες βέβαια πιθανότητες να ανατραπεί το σκεπτικό τους. Αλλωστε, είναι αναγκαίο να παραμείνει ο «φάκελος» της πολύκροτης υπόθεσης ανοικτός, καθώς εκκρεμούν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Πάντως, αν δεν παρατηρηθεί κάποια ανατροπή, θα κυριαρχήσει η εκδοχή ότι ο Σάκης Γκολφίνος ήταν μόνος το μοιραίο βράδυ της 9ης Σεπτεμβρίου στο δύσβατο σημείο του δάσους και όταν ξέσπασε φωτιά στο αυτοκίνητό του, έκανε απέλπιδα προσπάθεια διαφυγής και γι’ αυτό βρέθηκε πρηνηδόν 5-6 μέτρα μπροστά από το όχημα.

Oι έμπειροι ερευνητές της υπόθεσης αναρωτιούνται: Αν υπήρχε δράστης στο επίμαχο σημείο, θα άφηνε «καψαλισμένο» το θύμα και δεν θα το τελείωνε;

pelop.gr

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds