Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Αμαλιάδα: Εκδήλωση Αγάπης προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας από τις Ακαδημίες του Αστέρα

νγφχ

Αστέρας Αμαλιάδας: Εκδήλωση Αγάπης προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας από τις Ακαδημίες του Αστέρα – Επίσκεψη στο Γηροκομείο Παναγίας Καθολικής στην Γαστούνη

Νέα γιορτινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τις Ακαδημίες του Αστέρα Αμαλιάδας. Αυτή την φορά η εκδήλωση είχε ένα διδακτικό μήνυμα για τους μικρούς αθλητές αφού πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Γηροκομείο Παναγίας Καθολικής στην Γαστούνη με στόχο να προσφέρουν και να μοιραστούν στιγμές αγάπης και χαράς και να γνωρίσουν από κοντά τα άτομα της τρίτης ηλικίας, φέρνοντας μαζί τους θετική ενέργεια και τρόφιμα.

Τους μικρούς αθλητές συνόδευαν οι προπονητές τους Λύσανδρος Τζαβάρας και Φίλιππος Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος Κώστας Παπαδάκος, ο Αντιπρόεδρος Σάκης Κότσιφας, η υπεύθυνη των Ακαδημιών Μαρία Κρινά και ο Γενικός Διευθυντής Ανδρέας Νικολάκος.

xccz

Οι μικροί αθλητές γνώρισαν τους ηλικιωμένους, οι οποίοι τους δέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και συγκίνηση. Το κλίμα ήταν θερμό και οι μικροί μας τραγούδησαν τα κάλαντα στους ηλικιωμένους για να τους ευχαριστήσουν. Ο Διευθυντής του Γηροκομείου Δημήτρης Καρνέζος υποδέχθηκε τους μικρούς με κέρασμα και το προσωπικό φρόντισε να ξεναγήσει τα μικρούς επισκέπτες στους πανέμορφους χώρους του Γηροκομείου.

Στο τέλος της επίσκεψης ο Διευθυντής είχε συνομιλία με τον κ. Κώστα Παπαδάκο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Τα τρόφιμα ήταν προσφορά του Ανδρέα Παπαδάκου, ο οποίος κάθε χρόνο τιμά τους ηλικιωμένους της Παναγίας Καθολικής είτε μέσω του ΑΧΕΠΑ, είτε μέσω του συλλόγου Σ.Φ.Ι.Ν.Α και φέτος μέσα από τις Ακαδημίες του Αστέρα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds