Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Αυγερινοπούλου: Αναφορά στη Βουλή για την κήρυξη Δ.Ε Πύργου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

avgerinopoulou exofyllo

-Επικοινωνία με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας 

Αναφορά στη Βουλή κατέθεσε η Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, για το θέμα της κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας της Δ.Ε Πύργου, μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν στις 6 Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε κατοικίες, επιχειρήσεις αποθήκες, φυτικό και ζωικό κεφάλαιο.Παράλληλα, η κα. Αυγερινοπούλου επικοινώνησε με το γραφείο του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας  κ. Βασίλη Κικίλια, επισημαίνοντας την ανάγκη για την λήψη μέριμνας και έκτακτων μέτρων αποκατάστασηςγια την αντιμετώπιση των καταστροφών αυτών,καθώς δεν επαρκούν οι άμεσα διαθέσιμοι πόροι του Δήμου Πύργου.

Την αναφορά της Βουλευτού Ηλείας συνόδευσαν ρεπορτάζ των τοπικών εφημερίδων καθώς και φωτογραφικό υλικό από τις καταστροφές όπως επίσης και το αίτημα του Δημάρχου Πύργου. Υπενθυμίζεται ότι η κα. Αυγερινοπούλου εξέφρασε, από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκαν οι καταστροφές, την στήριξή της, επικοινωνώντας με τον Δήμαρχο, κ. Στάθη Καννή και τον αναπληρωτή Δημάρχου, κ. Νώντα Κυριαζή, προκειμένου να ενημερωθεί και να συμβάλει από την πλευρά της στην προώθηση των αιτημάτων των πληγέντων, για την χρηματοδότηση και αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατόν.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

happyday0324

This will close in 20 seconds