Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Μιχάλης Κατρίνης:‘’Να δράσει άμεσα η Πολιτεία για την αποζημίωση των πληγέντων από τις θεομηνίες’’

mixalis katrinis vouli

Επί τόπου βρέθηκε ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης σε περιοχές που επλήγησαν από τους  ανεμοστρόβιλους και τους θυελλώδεις ανέμους σε περιοχές των Δήμων Πύργου και Ήλιδας.

Ο κ. Κατρίνης διαπίστωσε τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία το βράδυ του Σαββάτου σε κτηνοτροφικές μονάδες, αγροτικές καλλιέργειες, οικίες, επιχειρήσεις, αποθήκες με ζωοτροφές, καθώς και σε οχήματα, μηχανήματα και υποδομές .

Παράλληλα, επικοινώνησε με τους αρμόδιους για την ολοκλήρωση της άμεσης καταγραφής των ζημιών, προκειμένου να συνδράμει στην διαδικασία κήρυξης των περιοχών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και στην άμεση αποζημίωση των πληγέντων.

Όπως δήλωσε ο Ηλείος βουλευτής, «η πολιτεία πρέπει να δράσει άμεσα προκειμένου να αποζημιωθούν επιχειρήσεις, αγρότες, κτηνοτρόφοι και κάτοικοι, να αποκατασταθούν οι ζημιές και να μπορέσουν να επιστρέψουν οι πληγέντες στην κανονικότητα, σε μια περιοχή που μετρά μεγάλες καταστροφές τα τελευταία χρόνια».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds