Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Έλεγχος στατικής επάρκειας Διοικητηρίου

IMG 20230613 090041

Με αφορμή την διακοπή λειτουργίας των μαθημάτων του ΙΕΚ και ΕΠΑΣ της ΔΥΠΑ Πύργου, λόγω των ζητημάτων στατικότητας που ανακαλύφθηκαν κατά τις εργασίες της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου, επαναφέρουμε για ακόμα μια φορά, το αίτημά μας για έλεγχο της στατικής επάρκειας του Διοικητηρίου Πύργου.

Επισημαίνουμε ότι το κτίριο, ως αποτέλεσμα της έλλειψης συντήρησής του, παρουσιάζει αποσάθρωση και αποκόλληση επιχρισμάτων, σε αρκετά σημεία έχει αποκαλυφθεί ο οπλισμός ο οποίος έχει οξειδωθεί, υπάρχει αποφλοίωση του χρωματισμού, σε αρκετές περιπτώσεις  τα εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου έχουν αποσυνδεθεί εγκυμονώντας κινδύνους τόσο για τους υπαλλήλους όσο και για τους διερχόμενους πολίτες.

Θεωρούμε ότι θα πρέπει να αποτελέσει άμεση προτεραιότητα σας, ο έλεγχος στατικής επάρκειας του κτιρίου και η παράλληλη έναρξη των διαδικασιών για τη συντήρηση – επισκευή – αποκατάσταση του.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε ενδεικτική φωτογραφική αποτύπωση.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ανδρέας Ασημακόπουλος       Ο Γεν. Γραμματέας        Θεόδωρος Τσίπας

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds