Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ένα βήμα ακόμη για το Πλανητάριο στον «Κούβελο» του Πύργου

KOUVELOS PARKO 768x394

Ένα βήμα πριν την υπογραφή της σύμβασης βρίσκεται ο Δήμος Πύργου, για το έργο που αφορά στην αναβάθμιση του Πολιτικού Κέντρου «Κούβελου» και τη δημιουργία Αστεροσκοπείου – Πλανηταρίου στον ίδιο χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Δημοτική Επιτροπή απέρριψε τις προσφορές από τρεις οικονομικούς φορείς, πριν τελικά προβεί στην ανακήρυξη του προσωρινού ανάδοχου, με ποσοστό μέσης έκπτωσης 3,14%. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά πέντε εταιρείες, που διεκδίκησαν την υλοποίηση του έργου.

Η βελτίωση και αναβάθμιση υφιστάμενων υποδομών Πολιτιστικού Πάρκου «Κούβελου», συνολικού προϋπολογισμού 1.310.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ανήκει στο έργο των αστικών παρεμβάσεων στην ανατολική πλευρά του Πύργου και σύμφωνα με την τεχνική έκθεση περιλαμβάνει επισκευαστικές και κατασκευαστικές εργασίες επί του κτιρίου, καθώς και την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με την κατασκευή γηπέδων μπάσκετ και τένις, υπαίθριου θεάτρου, την αναβάθμιση του χώρου περιπάτου με την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα, την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων καθώς και πρασίνου.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds