Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Μέχρι και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου θα παίζονται οι παραστάσεις της Ομάδας Θεάτρου «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» με το έργο «ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ»

psilloiaftiatheatropyrgos

Τελευταίες παραστάσεις για το θεατρικό “ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ”

Μέχρι και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου θα παίζονται οι παραστάσεις της Ομάδας Θεάτρου «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» με το έργο «ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ» του Ζωρζ Φεντώ στο Δημοτικό Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ. Η παράσταση έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία μέχρι σήμερα, με το κοινό να κατακλύζει τις ημέρες των
παραστάσεων την αίθουσα του δημοτικού θεάτρου, προκειμένου να απολαύσει μια άρτια στημένη και υψηλής αισθητικής παράσταση με καταιγιστικό ρυθμό και δράση.

Μέσα σ’ ένα κλίμα ευθυμίας και ξεκαρδιστικών καταστάσεων, ο Φεντώ γράφει με την ακρίβεια ωρολογιακής βόμβας μια σπαρταριστική κωμωδία που αποτελεί ορόσημο της Βelle Epoque, στη οποία βασιλεύει ο σουρεαλισμός, καθώς παρακολουθούμε ένα διαρκές παιχνίδι παρεξηγήσεων και ανατροπών. Η παράσταση παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν με τον οποίο, και μετά το θρίαμβο του Σοφόκλειου “Οιδίποδα Τύραννου”, η ομάδα συνεργάζεται για ένατη φορά, ενώ τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι Νίκος Λαϊνόπουλος, Ευάγγελος Κωνσταντίνου, Γιώτα Τόκα, Μαρία Μαντά, Νικόλ Σπηλιωτοπούλου, Κώστας Μπιλάλης, Άγγελος Γκοτσίνας, Έλενα Μπαγιώργου, Γεωργία Καράμπελα, Κώστας Ντεβενέζος, Ανδριάννα Γιατρά, Ραφαέλα Βουργουτζή και Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Η παράσταση ξεκινάει στις 9.30 μ.μ. ενώ κρατήσεις θέσεων μπορούν να γίνονται καθημερινά από 6.30 μ.μ. στο τηλέφωνο του θεάτρου 26210 36521.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds