Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

“Ο Πύργος, έχει εξωστρέφεια!” – Επίσκεψη 20μελούς γερμανικής αποστολής από την πόλη Molln (Αμβούργο)στον Πύργο Ηλείας -Από 13 έως 20 Απριλίου

molinpyrgos

Μια 20μελής αποστολή από την γερμανική πόλη Molln (Αμβούργο) – αδελφοποιημένη με τον Πύργο Ηλείας – πρόκειται να επισκεφθεί την πόλη, από τις 13 έως τις 20 Απριλίου 2024. Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εδραίωσης των δεσμών φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο πόλεων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Πύργο, οι Γερμανοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να:

Επισκεφθούν τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο, , το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, τους Ιερούς Ναούς της πόλης, την Ιερά Μονή Σκαφιδιάς, το λιμάνι του Κατακόλου, τα Οινοποιεία, τα επισκέψιμα ελαιοτριβεία και άλλα σημαντικά σημεία αναφοράς, καθώς και να γνωρίσουν τα προϊόντα της περιοχής.

Κατά την διάρκεια του προγράμματος παραμονής τους στον Πύργο, οι επισκέπτες θα πάρουν μέρος σε Διεθνή Τουρνουά Τέννις (ΠΥΡΓΟΣ – MOLLN ), που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΥΡΓΟΥ.

molinpyrgos

Επίσης θα συναντηθούν με τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής και των τοπικών φορέων και θα πάρουν μέρος σε κοινωνικές & πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται προς τιμήν τους.

Θα είναι μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της Ηλείας καθώς επίσης να απολαύσουν την φιλοξενία και τις γεύσεις της ελληνικής κουζίνας.

Η επίσκεψη της γερμανικής αποστολής αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για την προώθηση της αλληλοκατανόησης, της φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των δύο πόλεων. Παράλληλα, αναμένεται να συμβάλει στην ανάδειξη του Πύργου ως τουριστικού προορισμού.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds