Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Παραθαλάσσιες διαδραστικές εκδηλώσεις και συμπεράσματα  για το έργο «Θαλάσσιο Περιβάλλον, Παράκτιες Απειλές και Αλιεία» την Τετάρτη στο Παλούκι Ήλιδας

anol palouki prosklsii

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

instagram

Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ

Παραθαλάσσιες διαδραστικές εκδηλώσεις και συμπεράσματα  για το έργο «Θαλάσσιο Περιβάλλον, Παράκτιες Απειλές και Αλιεία» την Τετάρτη στο Παλούκι Ήλιδας

Με στόχο την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε θέματα προστασίας των θαλασσών και των ακτών μέσα από ψυχαγωγικές δραστηριότητες οι οποίες συμβάλλουν στην οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη των περιοχών, ολοκληρώνονται την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου οι δράσεις από την ΑΝ.ΟΛ. ΑΑΕ ΟΤΑ για το πρόγραμμα «Θαλάσσιο Περιβάλλον, Παράκτιες Απειλές και Αλιεία».

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 15:30 στην παραλία Παλουκίου και περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό, την δημιουργία και την τοποθέτηση καλλιτεχνικών κατασκευών με ανακυκλώσιμα υλικά, θεατρικό παιχνίδι στην άμμο, χειροτεχνίες και ζωγραφική.                                                                                 Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παραδοσιακή πλέξη διχτυών ψαρέματος και στις 19:30 θα γίνει η παρουσίαση των αποτελεσμάτων όλων των δράσεων και οι οποίες θα ολοκληρωθούν με ψαρομαγειρέματα παραδοσιακών συνταγών και γευσιγνωσία, που μπορούν να απολαύσουν όλοι οι παραβρισκόμενοι.                                                                                                        

*Οι δράσεις πραγματοποιούνται στο πλαισίου του : Σχεδίου Διατοπικής συνεργασίας «ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΙΑ» με Κωδικό ΟΠΣ: 5149190 που χρηματοδοτείται από το Ε.Π. «Αλιείας και Θάλασσας 2014 – 2020». Μπορούν να τις παρακολουθήσουν και να λάβουν μέρος αλιείς, μαθητές και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds