Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Τηλεδιοίκηση από τη Θήβα

kentro pyrovoliko thiva

Πρωί Παρασκευής, το καφέ έξω από το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού της Θήβας θα γνωρίσει μεγάλες πιένες, καθώς θα μαζευτούν όλα τα τηλεοπτικά συνεργεία εν αναμονή του νεοσύλλεκτου Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος θα πάει για να παρουσιαστεί. Ρώτησα και έμαθα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει σε κοιτώνα μαζί με τους υπόλοιπους, καθώς δεν υπάρχουν prive μονόκλινα, όπως υπήρχαν στη Σπάρτη, όπου θα κατατασσόταν μέχρι πρότινος. Θα κάνει κανονικά όλα τα εμβόλια που δεν έχει κάνει, θα πάρει “λουκάνικο”, ενώ θα διοικεί τον ΣΥΡΙΖΑ δια τηλεφώνου, καθώς όλοι έχουν μια τηλεφωνική συσκευή στο ΚΕΠΒ. Θα είναι, πάντως, μια ενδιαφέρουσα πρωτιά ο νεοσύλλεκτος να έχει γνωρίσει τον διοικητή του με συνοδεία καμερών, καθώς προ μερικών εβδομάδων ο πρόεδρος είχε πάει βόλτα στη Θήβα για… επιθεώρηση παρέα με τον ναύαρχο Αποστολάκη.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds