Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ – Κοντά στη «Βασιλειάδα» με όλη την αγάπη τους!

BASILEIADA 3

Εξαιρετική και ιδιαιτέρως ανθρώπινη πρωτοβουλία ανέλαβαν τέσσερις συνάνθρωποί μας, στελέχη της ΝΔ στην Ηλεία δείχνοντας για μια ακόμη φορά τα αλληλέγγυα συναισθήματά τους.

Οι πρώην Αντιπρόεδροι της ΔΕΕΠ Ηλείας Έλσα Κωστοπούλου – Τσαγκανού και Γιώργος Καρβουνιάρης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Πύργου Παναγιώτης Θανόπουλος και η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ζαχάρως Κωνσταντίνα Χωρέμη επισκέφθηκαν το Άσυλο Ανιάτων της Μητρόπολης Ηλείας «Η ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ» και προσέφεραν διάφορα είδη ρουχισμού που είχαν συγκεντρώσει και γλυκίσματα για τους φιλοξενούμενους.

Επέλεξαν μάλιστα να πραγματοποιήσουν τη συγκεκριμένη επίσκεψη όχι μέσα στην περίοδο των εορτών αλλά σε διαφορετικό χρονικό διάστημα, αφού όπως τόνισαν τους ανθρώπους των Ιδρυμάτων δεν πρέπει να τους σκεπτόμαστε και να νοιαζόμαστε γι’ αυτούς μόνο στις γιορτές, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες της καθημερινότητάς μας.

Να σημειωθεί ότι παρόμοιες δράσεις έχουν προγραμματιστεί και για άλλα ιδρύματα ή για οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

BASILEIADA 3
BASILEIADA 1
BASILEIADA 2

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds